شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در اردکان یکی از مجموعه های بزرگ و فعال در عرصه فولاد کشور است. از آنجا که این مرکز صنعتی یکی از مراکز عضو سامانه جامع صنعتی شمستا می باشد، دیداری بین دکتر حسنعلی مسلمان یزدی بنیانگذار شمستا و کارشناسان بخشهای فنی، تعمیرونگهداری، بازرگانی و ساخت داخل آن مجموعه معظم انجام شد.
این جلسه در محل کارخانه فولاد غدیر ایرانیان در تاریخ 21 مرداد ماه 1403 برگزار گردید و در خصوص موضوعات مختلفی بحث و تبادل نظر شد
برخی از ابهامات و نگرانیهای کارشناسان در زمینه های مختلف از جمله محرمانگی اطلاعات به ویژه در مورد نیازها، مطرح و پاسخ داده شد و نیز درباره خدماتی که سامانه جامع صنعتی شمستا به شرکتهای عضو می دهد توضیحات مفصلی ارائه گردید.
در این دیدار دکتر حسنعلی مسلمان یزدی ضمن تشکر از دعوت متخصصان این مجموعه، توضیحاتی در خصوص خدمات سامانه در دو بخش کلی تامین کنندگی و ساخت داخل داده و مراحل و جزئیات و شرایط همکاری در تامین و نیز راهکارهای سامانه در بخش تعمیرات و رفع مشکلات قطعات، فرآیندها را بیان نمودند.
دکتر مسلمان همچنین گزارشی در مورد روشهای جذب متخصصین و مراکز صنعتی مجرب در برطرف کردن نیاز یا مشکل ارجاع شده، به اعضا حاضر در جلسه ارائه دادند.
امید اینکه با تلاش و همکاری های همه جانبه ی متخصصان، صنعتگران و صاحبان صنایع بزرگ بتوانیم راهگشای بسیاری از مشکلات و مسایل صنعت بوده و قدمی بزرگ در عبور از تحریم ها برداریم.
دکتر مسلمان یزدی مدیرعامل پژوهشکده امیرکبیر ایرانیان و بنیانگذار سامانه جامع صنعتی شمستا،با خانم مهندس اکرم فداکار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در تاریخ 20 مرداد ماه در دفتر ایشان ملاقات کردند.
در این دیدار در راستای بیان مشکلات و بررسی راهکارهای توسعه پلتفرم صنعتی شمستا بحث و تبادل نظر شد. درابتدای این نشست دکتر حسنعلی مسلمان یزدی به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته سامانه شمستا و مسائل و مشکلات پیش آمده در مسیر و همچنین برنامه های توسعه ای مورد نظر و زیرساخت های لازم پرداختند.
مباحث توسعه صادرات بر اساس خدمات و محصولات صنعتگران ایرانی، مشکلات فیلترینگ و تاثیرات آن بر عملکرد سایت و تولید محتوای بین المللی، ساخت داخل قطعات مورد نیاز این وزارت خانه مباحثی بودند که در مورد آنها بحث و تبادل نظر صورت گرفته و خدماتی که سامانه شمستا می تواند در این حوزه ها انجام دهد معرفی گردید و بر توسعه راههای ارائه خدمات به صنایع و مراکز صنعتی کشور تاکید شد.
سیستم همکاری در فروش یکی از مدل های کسب وکار است که فرد یا شرکتی، با معرفی و تبلیغات محصولات یا خدمات شرکتهای دیگر شرایط فروش آن را فراهم کرده و در قبال آن مبلغی بعنوان درصد همکاری دریافت میکنند.همانطور که میدانید، شرکت ها و اپلیکشن های متعددی در ایران وجود دارند که با این سیستم مشغول فعالیت هستند از جمله دیجی کالا و باسلام و ... که هریک زمینه فعالیت های متفاوت، محاسن، معایب و شرایط خاص خود را دارند.
"سامانه جامع صنعتی شمستا" نیز بعنوان بانک اطلاعات صنعت ایران و از فعالین مرتبط با صنعت، متشکل از کادری متخصص و با تجربه به تازگی بخش جدید همکاری در فروش محصولات شرکت های تولید کننده و تامین کننده قطعات و دستگاه های صنعتی را راه اندازی کرده و فضایی فراهم نموده که با قراردادن عکس و اطلاعات فنی محصول و معرفی آن به مشتری و پیگیری های تیم پشتیبانی سامانه باعث تسریع و تسهیل برقراری ارتباط و در نهایت فروش محصول میگردد.شایان ذکر است پلتفرم آنلاین سامانه جامع صنعتی شمستا با تارنمای www.shamsta.com دارای 4 فضای نمایشگاهی متفاوت، سئو بالای سایت و بازدید روزانه بالای 26000 کاربر منحصرا صنعتی فضاییست نیچ و مطمئن برای معرفی و تبلیغات محصولات صنعتی.
علاوه بر آن حضور فعال در فضاهای مجازی ( اینستاگرام-فیسبوک-لینکدین-آپارات-یوتیوپ-تلگرام- ایتا- واتساپ) و معرفی خدمات و محصولات نیز از مزایای این طرح میباشد.تیم پشتیبان فنی سامانه نیز بصورت تمام وقت پیگیر امورات مرتبط با درخواست های ثبت شده و هماهنگی های لازم بین متقاضی و شرکت سازنده یا تامین کننده هستند.
جامعه هدف و مشتریان سامانه جامع صنعتی شمستا متخصصان و صنعتگرانی هستند که از سراسر کشور و روزانه از سایت سامانه بازدید کرده و به دنبال پیدا کردن بالاترین کیفیت و بهترین قیمت برای خدمات و محصولات مورد نظرشان هستند و از طریق سرچ در گوگل یا شناخت قبلی وارد سامانه میگردند.مشتریان ما به دو صورت میتوانند درخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند(هم بصورت آنلاین و هم از طریق تماس با پشتیبانان فنی سامانه)
سامانه جامع صنعتی شمستا یکی از خدمات خود را در زمینه پشتیبانی و یا همکاری فروش شرکتهای صنعتی قرارداده است تا بدین طریق رونق زیادی را به فروش شرکتها بخشیده و علاوه بر تسریع در فرآیند خرید و فروش صنعتی بین شرکتها، ضمانت بین این ارتباط را نیز برقرار سازد از طرفی این سامانه با توجه به سه زبانه بودن و فعال بودن به زبانهای عربی و انگلیسی و حتی برای کشورهای فارسی زبان همسایه، نقش تامین کننده ایرانی را با اتکا به ظرفیتهای شرکتهای عضو ایفا کرده و تاکنون توانسته است نیازهای مختلفی را ازکشورهای گوناگون پیگیری نماید.
جهت کب اطلاعات بیشتر با شماره 09106105867 تماس گرفته یا وارد سایت شمستا شده و در بخش تماس با ما درخواست خود را ثبت کنید.
بازدید رئیس، معاون اجرایی و کارشناسان خانه صمت از پژوهشکده امیرکبیر ایرانیان جهت اعطای مجوز تحقیق و توسعه
در پی فعالیت های انجام شده و طی مراحل اداری درخواست دریافت مجوز تحقیق و توسعه مراکز تولیدی، تجاری و خدماتی از سوی سامانه جامع صنعتی شمستا در تاریخ 20 تیرماه 1403 رئیس، معاون اجرایی و کارشناسان خانه صمت از این مجموعه بازید کردند.در شروع جلسه، دکتر مسلمان یزدی مدیریت پژوهشکده امیرکبیر ایرانیان و بنیانگذار سامانه جامع صنعتی شمستا به ارائه گزارش عملکرد سامانه و فعالیت های انجام شده تا کنون در زمینه صنعت و ارائه خدمات صنعتی پرداخته و افزودند به جهت کمک در بهم رسانی و معرفی نیازها و توانمندی های مراکز صنعتی در کشور، سامانه جامع صنعتی شمستا به جامع ترین پلتفرم ارائه خدمات صنعتی طراحی و اجرا گردیده تا بتواند خدمت قابل توجهی به جامعه صنعتی کشور ارائه نموده و با تسریع و تسهیل پروسه رفع نیازهای صنعتی و خودکفایی در تولید و تامین قطعات و ماشین آلات صنعتی اثرات منفی تحریم را کاهش دهد.ایشان در ادامه پلن های بهینه سازی و توسعه سامانه را ارائه نمود و خاطر نشان کرد به لطف خدا و همراهی ارگان های زیربط آینده ای روشن در انتظار جامعه صنعتی کشور عزیزمان خواهد بود.در ادامه رئیس خانه صنعت و معدن استان و همراهان از بخش های مختلف پژوهشکده بازدید و با تیم تحقیقو توسعه شمستا به گفتگو پرداخت.مهندس کلانتر در پایان خاطرنشان کرد با توجه به ظرفیت های بالای پژوهشکده امیرکبیر ایرانیان و سامانه جامع صنعتی شمستا در فعالیت های تحقیق و توسعه، این مجموعه میتواند نقش بسزایی در ارتقای سطح علمی و صنعتی کشور ایفا نماید.
به منظور تبادل نظر و همکاری بیشتر بین سامانه جامع صنعتی شمستا و شرکتهای ورتا صنعت، فولادیاران، توسعه فولاد آلیاژی و .... جلسه ای در کارخانه فولاد آلیاژِی ایران برگزار شد در این جلسه مدیران عامل هریک از این شرکتها توضیحاتی در مورد خدماتی که در صنعت فولاد انجام می دهند داده و دغدغه ها و انتظارات خود به جهت پیشبرد برندینگ این شرکتها در فضای دیجیتال را بیان داشتند.در این جلسه هر یک از شرکتها به بیان تجربه های خود در پروژه های مختلفی که انجام داده اند پرداخته و به سرمایه انسانی کم نظیری که به سبب تجربیات ارزشمند پرسنل این مراکز صنعتی دارند اشاره داشتند و درخواست ارائه خدمات بیشتر سامانه در بخشهای مختلف به منظور افزایش معرفی و تبلیغات آنها در فضای صنعتی کشور به ویژه فولاد را داشتند. دکتر مسلمان یزدی نیز در این جلسه، ضمن معرفی سامانه و بخشهای مختلف آن، به ظرفیتهایی که این سامانه می تواند در معرفی خدمات این مراکز صنعتی به شرکتهای فولادی کل کشور داشته باشد اشاره، و قول همکاری در خصوص بررسی وضعیت موجود شرکتهای فوق الذکر به لحاظ جستجوها در اینترنت داده تا بعد از آسیب شناسی مشکلات موجود راهکار مناسب جهت افزایش بازدید این شرکتها در سامانه ارائه گردد تا بیشتر و بهتر بتوانیم خدمات این مراکز را در کل کشور معرفی نماییم. لازم به ذکر است شرکت ورتا صنعت در زمینه ساخت و تعمیر و نگهداری جرثقیلهای سقفی و نیز نظافت صنعتی مراکز صنعت فولاد کشور فعال می باشد. شرکت فولاد یاران یکی دیگر از شرکتهای بزرگ ارائه دهنده خدمات طراحی، ساخت و تعمیر و نگهداری مراکز صنعت فولاد کشور می باشد که در بومی سازی صنعت فولاد کشور خدمات گسترده و متنوعی را در رزومه خود دارد. شرکت توسعه فولاد آلیاژی نیز دیگر شرکت حاضر در این جلسه بودند که با تکیه بر متخصصان خود توانسته است در راه اندازی خطوط فولاد کشور بسیار کارنامه درخور تقدیر و شایسته ای را داشته باشد.
دفتر یزد، صفائیه بلوار امیرکبیر، طوبی شرقی 24 ، پلاک 6 کدپستی 8916147773 لینک آدرس گوگل مپ
تلفن دفتر یزد :-38207289- 38219259-035
09039432671-09106105867
دفتر تهران:بلوار ارتش، جنب خیابان ابوذر، دانشگاه اهل بیت، مرکز نوآوری بین المللی یاس لینک آدرس گوگل مپ
تلفن دفتر تهران: 02122470761
Email:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید/این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
website:www.shamsta.com
Instagram: https://www.instagram.com/shamsta.va/
Telegram: @amirkabiriranian
Linkdin: Pajoheshkadeh AmirkabirIranian